Nieuws: Far Cry 4 komt eraan

Afdrukken
PDF

Zomaar uit het niets kwam daar het nieuws binnen, Far Cry 4 is in de maak. Deze first-person shooter in een exotische open-wereld levert de meest uitgebreide en meeslepende Far Cry ervaring ooit. Spelers van Far Cry 4 bevinden zich in Kyrat, een adembenemende, levensgevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s die onder druk staat van het regime van een zelfbenoemde, alleenheersende koning. Gebruik een uitgebreid aanbod van wapens, voertuigen en dieren om jouw eigen verhaal te schrijven in een exotische open wereld.

“Na het succes van Far Cry 3 wilden we de franchise naar een hoger niveau tillen en een game creëren die spelers zou verrassen en de verwachtingen van fans zou overtreffen,” aldus Dan Hay, Executive Producer. “Door de unieke setting, krijgen wij het gevoel dat Far Cry 4 gaat opvallen als first-person shooter en kunnen we niet wachten om meer van de game te laten zien in de aankomende maanden.”

 

Spelers die Far Cry 4 pre-orderen ontvangen een gratis update voor de Limited Edition. Deze Limited Edition bevat Hurk’s Redemption, drie actievolle singleplayer-missies met het populaire personage Hurk uit de Far Cry 3’s DLC in de hoofdrol. De Limited Edition bevat ook Hurks typische harpoengeweer ‘The Impaler’. De pre-order is nu verkrijgbaar bij alle grote retailers. Tijdens de E3 zal er op 9 juni om 23:55 uur een exclusieve preview van de game te zien zijn.

 

Far Cry 4 komt op 20 november uit voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen