Columns

Pixel Time: Zinger Stinger

Afdrukken
PDF

Vrijdag en tijd voor een nieuwe Pixel Time Comic! Deze keer zijn Donkey Kong en zijn maatje Diddy Kong aan de beurt! Zoals altijd kun je op het plaatje klikken voor een grotere versie. Volg Pixel Time ook op Facebook of Twitter voor extra comics.

Pixel Time: Sleepytime

Afdrukken
PDF

Vrijdag en tijd voor een nieuwe Pixel Time Comic! Ditmaal Kirby en zijn rivaal King DeDeDe in de hoofdrol. Zoals altijd kun je op het plaatje klikken voor een grotere versie. Volg Pixel Time ook op Facebookof Twitter voor extra comics.

Pixel Time: Wild Pokémon live in tall grass!

Afdrukken
PDF

Vrijdag en tijd voor een nieuwe Pixel Time Comic! Deze keer is Pokemon aan de beurt! Zoals altijd kun je op het plaatje klikken voor een grotere versie. Volg Pixel Time ook op Facebookof Twitter voor extra comics.

Pixel Time: Easily Distracted!

Afdrukken
PDF

Vrijdag en tijd voor een nieuwe Pixel Time Comic! Ditmaal Rayman en zijn Aartsvijand Mr. Dark in de hoofdrol. Zoals altijd kun je op het plaatje klikken voor een grotere versie. Volg Pixel Time ook op Facebookof Twitter voor extra comics.

Column: Firstlook 2012

Afdrukken
PDF

Jongens, jongens en ook meisjes… Wat was dit weekend een gekke huis. Weken kijk je er naar uit en je knippert met je ogen en het is voorbij. Firstlook is het game-event waar ik elk jaar weer naar uit kijk en dan niet alleen vanwege de nieuwste games die daar te zien/spelen zijn. Vooral de sfeer en alle vrienden die je tegenkomt maken het tot een geweldig weekend.