GDTV

GDtv aflevering Tomocon

Afdrukken
PDF

Op 12 April mochten we voor GDtv filmen op de eerste editie van Tomocon in Oss. Er was ontzettend veel te zien en te beleven op Tomocon. In deze aflevering hebben we een aantal cosplayers en bezoekers geinterviewd. We hebben aan Esmée Hendriks aka Rozen May van Cherry Pie Maid Cafe gevraagd of ze nog leuke maids zochten. Chantal Visser van EnChantalled liet ons zien dat je bij haar bijzondere manga artikelen kunt kopen. Ook de winnaar van de Cosplay contest Annabel de Nijs als Harley Quinn verscheen voor onze camera. Heel veel kijkplezier dus met een nieuwe GDtv aflevering.

GDTV: Firstlook '12: Wargaming and Namco Bandai Games

Afdrukken
PDF

Ook wij waren weer aanwezig op Firstlook dit jaar. Speciaal voor jullie hebben we een interview met Chris Cook de PR Manager van Wargaming America over World of Tanks, Warplanes en zelfs een beetje informatie over World of Warships! Daarnaast praten we met Bart Verwijst van Namco Bandai Games over de games die ze dit najaar en kwartaal 1 van volgend jaar gaan lanceren.

GDTV 2012: Aflevering 1: Chris Hordijk

Afdrukken
PDF

Met Chris Hordijk gingen wij pas geleden op bezoek bij Namco Bandai in Eindhoven, om daar met hem te praten over zijn passie: Gamen. Bekijk hieronder de eerste GDTV aflevering van 2012.

Video: Alle GDTV afleveringen van 2011

Afdrukken
PDF

Een paar maanden geleden zijn we gestart met GDTV en aangezien het einde van het jaar om de hoek staat willen we nog eens graag alle aflevering van 2011 onder elkaar zetten. Het concept van GDTV is om met Bekende Nederlanders te praten over games, maar ook om af en toe een evenement te filmen. Het begon allemaal met Arie Koomen en de laatste aflevering was op de Call of Duty: Modern Warfare 3 VIP launch. In 2012 zullen er weer nieuwe afleveringen komen, maar welke dat zijn zullen we nu nog niet verklappen. Klik op lees meer om de afleveringen van 2011 te bekijken.

GDTV Call of Duty: Modern Warfare 3 VIP Party

Afdrukken
PDF

In deze aflevering waren we aanwezig bij de VIP lancering van Call of Duty: Modern Warfare 3. Onder de aanwezigen waren verschillende BN-ers aanwezig die we spraken over hun ervaringen met de Call of Duty serie. Klik snel op 'Lees meer' om de video te bekijken, en laat ons weten wat je ervan vond!

GDTV: Interview: Maker van Nuclear Dawn

Afdrukken
PDF

Vorige week vrijdag waren we op de launchparty van Nuclear Dawn en daar was Michiel Beenen, de Managing Director van Interwave Studios, ook aanwezig. Michael stelde hem daar een aantal vragen over Nuclear Dawn en dit interview kunnen jullie hieronder bekijken.

GDTV: Aflevering 4: FirstLook 2011

Afdrukken
PDF

Op 1 en 2 oktober was FirstLook 2011 in de Jaarbeurs te Utrecht. Natuurlijk waren wij er van GDTV bij aanwezig! In deze aflevering spreken we met Robert Bowling de Creative Strategist bij Inifinity Ward over Modern Warfare 3 en horen we de meningen van verschillende bezoekers op FirstLook. Ook namen we een kijkje op de veilingshow van Budgetgaming.nl. Check de aflevering hieronder.

GDTV: Aflevering 3: Kim Holland

Afdrukken
PDF

Aangezien Youtube de derde aflevering had verwijderd hebben we hem op Dailymotion geplaatst. In de derde aflevering gaan we naar de Game Mania in Rotterdam, om daar Kim Holland te betrappen op het stelen van games. Klik snel op lees meer om de derde aflevering te bekijken.

GDTV: Aflevering 2: Domien Verschuuren

Afdrukken
PDF

Daar is die dan: de tweede aflevering van GDTV. In de tweede aflevering gaan we naar 3FM, om daar met Domien Verschuuren te praten over Nintendo. Klik snel op lees meer om de tweede aflevering te bekijken. Op het einde is er ook nog een leuke prijsvraag.

GDTV: Aflevering 1: Arie Koomen

Afdrukken
PDF

Tadaa, daar is die dan: de eerste aflevering van GDTV. In de eerste aflevering gaan we het met Arie Koomen bij Ubisoft hebben over zijn favoriete games, namelijk de Assassin's Creed-serie. Klik snel op lees meer om de eerste aflevering te bekijken. Op het einde is ook nog een leuke prijsvraag.