Entertainment

Gerucht: Komt er een vierde How to Train Your Dragon?

Afdrukken
PDF

Volgende maand gaat How to Train Your Dragon 2 in premiere in Nederland, over twee jaar komt deel drie en componist John Powell suggereert al over een vierde deel. Dat vierde deel zou dan wel een afsplitsing worden. Het verhaal in drie wordt dan opgesplitst in twee films.

Trailer: Nena gaat door een emotionele achtbaan

Afdrukken
PDF

Het is zomer 1989, de muur wankelt en Europa wacht in spanning af wat de herfst zal brengen. Als de zestienjarige Nena wordt geconfronteerd met een zelfmoordpoging van haar invalide vader is ze tot op het bot gekwetst door zijn doodswens. Tegelijkertijd wordt ze voor het eerst van haar leven hevig verliefd op Carlo, wiens vader net uit de kast is. Maar terwijl ze haar eigen levenslust ontdekt beseft Nena dat het bestaan voor haar vader Martin steeds uitzichtlozer wordt.

Nieuws: Spoilers GTST 9 t/m 20 mei

Afdrukken
PDF

Mocht jij niet kunnen wachten tot de afleveringen van GTST van de komende twee weken, dan hebben wij voor jou goed nieuws. We hebben namelijk de spoilers van 9 t/m 20 juni voor jullie op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd? Klik dan snel op lees meer en bekijk de spoilers.

Nieuws: Josh Trank maakt ook een Star Wars spin-off

Afdrukken
PDF

Na Gareth Edwards mag ook Josh Trank een Star Wars film regisseren. Dit hebben producenten Disney en Lucasfilm bekendgemaakt.

Nieuws: Jupiter Ascending uitgesteld met zeven maanden

Afdrukken
PDF

Uit het niets en op het allerlaatste moment in het scifi-spektakel Jupiter Ascending met maar liefst zeven maanden uitgesteld. De film zal eigenlijk op 18 juli in de bioscoop komen, maar komt nu pas in februari 2015 in de bios. Nog even wachten tot we Mila Kunis weer kunnen zien. The Hollywood Reporter meldt dat de release vertraging op heeft gelopen door de special effects. In totaal zou nog 150 miljoen dollar nodig zijn om al het werk af te ronden.

Trailer: Nieuwe beelden Hercules

Afdrukken
PDF

Er is van de film Hercules een nieuwe trailer verschenen. Nadat Hercules zijn twaalf werken heeft volbracht, keert hij de goden zijn rug toe. Hij ontmoet zes lotgenoten die zichzelf verhuren om te moorden voor wie en wat dan ook, zolang het maar betaald. Maar als zij door een koning worden gevraagd om een barbaarse leider te verslaan, zien ze hoe erg zij zijn afgezakt. Daarom moeten zij zichzelf weer bewijzen. Hercules zal de legende moeten worden die hij ooit was. Bekijk de trailer hieronder.

Nieuws: Nieuwe castleden Star Wars: Episode VII bekend

Afdrukken
PDF

Er zijn weer twee actrices aan de cast van de film Star Wars: Episode VII toegevoegd. Het gaat hierbij om Lupita Nyong'o en Gwendoline Christie. Op dit moment wordt de film opgenomen en het ziet er naar uit dat deze film meer gebruik gaat maken van oude technieken dan van CGI. Star Wars: Episode VII zal volgend jaar uitkomen in de bioscoop.

Trailer: Nicolas Cage moet overleven in Left Behind

Afdrukken
PDF

Het einde van de wereld nadert in Left Behind en Nicolas Cage moet zien te overleven. Dit doet hij niet zomaar, maar omdat dit in de Bijbel staat geschreven. Bekijk hieronder de teaser van deze thriller.

Trailer: Jamie Foxx zingt samen met Annie

Afdrukken
PDF

Er is een nieuwe trailer uit van de nieuwe filmmusical Annie. Jamie Foxx is een van de hoofdpersonages en in de nieuwe beelden zie je relatie tussen hem in Annie naar voren komen. Dit allemaal op de muziek van It's a Hard Knock Life. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: Jeremy Renner in Kill the Messenger

Afdrukken
PDF

Jeremy Renner kennen we allemaal uit Bourne, Mission: Impossible en The Avengers maar kiest nu voor een kleinschalig project in de vorm van Kill the Messenger. In Kill the Messenger staat de Amerikaanse journalist Gary Webb centraal. Tijdens zijn loopbaan won hij meerdere prijzen voor zijn werk.