Crew

Afdrukken
PDF

Naam: Ivo Triepels

Geboortedatum: 30-05-1981

Taak op Gamersdag: Hoi, ik ben Ivo. Ik doe samen met mijn vriendin Miranda de PR. Samen met Miranda ben ik op de huidige Gamersdag-visie gekomen.

 

 

Naam: Miranda Slieker

Geboortedatum: 14-02-1983

Taak op Gamersdag: Hey, ik ben Miranda. Samen met mijn vriend Ivo doe ik de PR van de Gamersdag en zijn we op de huidige Gamersdag-visie gekomen.

 

 

Naam: Barry Tummers

Geboortedatum: 19-03-1981

Taak bij Gamersdag: Eey Barry hier. Ik ben op de site redacteur, reviewer, previewer en interviewer. Van alles wat voor mij!

 

 

Naam: Bobby Grasso

Geboortedatum: 10-12-1992

Taak bij Gamersdag: Eey iedereen. Wat mijn taken op Gamersdag zijn? Hier komen ze: Hoofdredacteur, reviewer, previewer, kantoor bezoekjes, launch party's, vormgeving site. Zo'n beetje van alles.

 

 

Naam: Michel Droste

Geboortedatum: 24-01-1986

Taak op Gamersdag: Ik verzorg de toernooien op Gamersdag en help Ivo en Miranda met allerlei Gamersdag gerelateerde zaken.

 


Naam: Joëlle Peerboom

Geboortedatum: 29-08-1997

Taak op Gamersdag: Hee, ik ben Joëlle en ik spam jullie graag onder met de laatste nieuwtjes over games. Naast games vind ik ook musicals, films en muziek erg interessant.

 

Naam: Chris Hordijk

Geboortedatum: 2 september 1983

Taak op Gamersdag: Trots om te kunnen zeggen dat ik sinds kort ook deel uit maak van de Gamersdag crew! Ik zal regelmatig een reviews plaatsen van de door mij gespeelde games. Ondertussen werk ik natuurlijk ook nog steeds hard aan mijn muzikale carrière.

 

Naam: Michael van den Heuvel

Geboortedatum: 19-03-1988

Taak op Gamersdag: Hallo ik ben Michael en ik verzorg naast Reviews & Previews en het wekelijkse Game-nieuws ook regelmatig een Column op Gamersdag, de onderwerpen zullen variëren van mijn grootste hobby PC-gaming tot aan Films en Series. Ook zul je me samen met Sam regelmatig tegen komen op de verschillende evenementen. Houd de site in de gaten(!) en zie je online of op een van de vele evenementen!

Naam: Sam

Geboortedatum: 21-08-1983

Taak op Gamersdag: Hoi, ik ben Sam en ga me samen met Michael o.a. bezig houden met de vele evenementen. Ook zal ik reviews en previews gaan schrijven over diverse films, series en uiteraard games! Daarnaast hoop ik ook GDTV nieuw leven in te blazen en jullie ook op die manier weer een
kijkje in de gamewereld te geven.